02-03-15

Bent u een groter licht dan Wouter Deprez of Kommil Foo?

De voorbereidingen voor Het Grootste Licht, de kennis- en doequiz van De Standaard, zitten in de laatste rechte lijn. Wouter Deprez en Kommil Foo namen de quizvragen al op. Dat gebeurde echter niet zonder slag of stoot. De grappigste bloopers ziet u hier al.

grootstelicht.png

Behalve de titel van Grootste Licht zijn er dit jaar ook weer tal van prijzen te winnen: citytrips, prepaid telefoonkaarten, goodiebags, cultuurcheques of abonnenmenten op De Standaard, ... De hoofdprijs is een rondreis in Mexico en Cuba voor 3 personen. Daarbij krijg je niet alleen de kans om kennis te maken met de Zuid-Amerikaanse cultuur, maar ga je ook drie dagen mee op pad met de mobiele school van StreetwiZe in Mexico. Veel kinderen in Mexico krijgen amper de kans op onderwijs, maar dankzij StreetwiZe krijgen ze spelenderwijze toch een basiseducatie. Een ideale kans om als Grootste Licht dit initiatief van dichtbij mee te maken en zelf de handen uit de mouwen te steken.

Meer informatie over Het Grootste Licht van De Standaard en de inschrijvingen vind je op hetgrootstelicht.standaard.be. Inschrijven kan nog tot en met zondag.

 

Bron: De Standaard

 

Gepost door Catherine K | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.