30-03-14

Ontstemd!

Raf Walschaerts en Michael Van Peel

woensdag 21/05/2014 om 20:30 in Westrand

Vier dagen voor de moeder aller verkiezingen becommentariëren Walschaerts en Van Peel op hun eigen wijze ons politiek bestel. In een ruwe mix van comedy, livemuziek en pijnlijke ontboezemingen. Eenmalig en niet te missen. Het zijn niet elk jaar verkiezingen. Alhoewel.

Twee iconen uit de comedy slaan de handen in elkaar in een unieke show. Beide heren kijken (ontstemd) naar het land en ventileren op geheel eigen wijze hun al dan niet ter zake doende mening. Met pure stand-up, noten en snaren. Want wat niet gefluisterd of geschreeuwd kan worden, wordt soms beter gezongen.

Michael Van Peel won zowel Humorologie als de Nederlandse Culture Comedy Award en bespeelde zowat alle podia der lage landen. Sinds 2011 wordt zijn eindejaarsconference integraal uitgezonden op Radio 1 en Canvas. In Westrand deelt hij het podium met de harige helft van Kommil Foo. Raf Walschaerts moeten we niet meer voorstellen. Onlangs schreef hij in een column: ‘Ik heb niks met een emotioneel geladen Vlaams-nationalisme. Ik heb evenmin iets met een utopisch we-zijn-toch-allemaal-broeders Belgicisme. Ik voel me politiek dakloos. Ik strompel door het niemandsland tussen de loopgraven van het Grote Gelijk’.

2 Mn, 34-48, zndr brl, grznd hr, vlslnk, vst wrk bij KmlFoo/MVP zkn partij om over 1 maand eventueel op te stemmen. Indien niet serieus, gelieve u te onthouden.

ontstemd_zonderkader.png

Gepost door Catherine K | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.