09-09-13

Schoten decor voor nieuwe tv-serie op Eén

Woensdag, 4 september 2013

SCHOTEN - Het centrum van Schoten was het decor voor opnames van de nieuwe televisiereeks Marsman. Die wordt in 2014 uitgezonden in acht afleveringen op Eén.

Productiehuis Sultan Sushi blikte vorige week onder meer in de Sint-Cordulastraat en de Paalstraat enkele scènes in met acteurs als Jürgen Delnaet (Aanrijding in Moscou), Robby Cleiren en voor de gelegenheid ook Mich Walschaerts van Kommil Foo. Mich zong en speelde in de Paalstraat op een orgeltje in het verlaten winkelportiek van fotozaak D‘Jee Pee. De muziek van de reeks werd geschreven door Sioen.

Een indrukwekkende filmploeg hielp de acteurs om alles technisch gesmeerd te laten verlopen. Om de opnames mogelijk te maken werden het verkeer en de passanten in de Paalstraat nu en dan tegengehouden door de politie en productieassistenten. Er gold ook een parkeerverbod in stukken van de Paalstraat.

 

Acteur David Cantens, die zelf een rol heeft in Marsman en deel uitmaakt van toneelgezelschap De Spelerij, woont sinds enkele jaren in Schoten.

Bron: http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=dm...

Gepost door Catherine K | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.