26-04-11

Benefietconcert Kommil Foo (Gent)

De broers geven op 19 mei een benefietconcert ten voordele van Amnesty International.

kommilfoo_web.jpg

Amnesty International wil mensenrechten een plaats geven in de strijd tegen armoede. 19 mei wordt een ontmoetingsdag in NTGent voor armoedeverenigingen uit Nieuw Gent en Amnesty International om elkaar te leren kennen en samen te werken. Samenlevings-opbouw organiseert de ‘Dag van de sociale huurder’. De avond wordt ingezet met een receptie van het Wijkresto. We heffen het glas op 50 jaar Amnesty International in Vlaanderen. En Kommil Foo verwent ons met een avond muziek en cabaret.

Geen afgewerkte theatervoorstelling, geen groot decor, geen vastgelegde volgorde. Bewust niet. Een avond met Kommil Foo kan en mag van alles worden. Een piano op scène, een gitaar, een viool… en Raf en Mich die doen waar ze op dat moment zin in hebben: oude liedjes en verhalen, maar ook splinternieuw werk, om uit te proberen. Wilt u een specifiek lied horen? Gewoon vragen!

17U30 ‘DAG VAN DE SOCIALE HUURDER’

19U30 RECEPTIE + ONTMOETING METARMOEDEVERENIGINGEN UIT DE WIJK NIEUW GENT EN AMNESTY INTERNATIONAL

21U BENEFIETOPTREDEN: EEN AVOND MET KOMMIL FOO

 

van en met : AMBROSIA’S TAFEL, WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM EN HUISARTSEN (HVG), BUURTWERK, DE ZUIDPOORT, ’T GERAARKE, WIJKRESTO, OCMW GENT, INTERCULTUREEL NETWERK GENT, SAMENLEVINGSOPBOUW, STRAATHOEKWERK, AMNESTY INTERNATIONAL GENT

Gepost door Catherine K | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.